Leve Fortuneo – Oscaro!

In de nacht van vrijdag 30 juni op zaterdag 1 juli is er een nieuw team opgestaan..

Leve het Team Fortuneo – Oscaro !

De samenwerking tussen Oscaro en de wielerploeg kent zijn start aan het begin van het seizoen van 2016 en is sindsdien flink gegroeid. Ambitie en passie, dat is waar het in het team Fortuneo – Oscaro om draait. Zij tonen groot vertrouwen in jong talent en hebben inmiddels een sterke regionale identiteit opgebouwd; alle redenen om deze samenwerking te verdiepen.

Volgens Pierre-Noël Luiggi, de CEO van Oscaro.com ‘laat deze samenwerking zien dat Oscaro graag geassocieerd wordt met deze wielerploeg in opkomst. Zij dragen waarden uit die voor ons als organisatie waardevol zijn. Ook kan Oscaro middels deze samenwerking hun aanwezigheid versterken in de Benelux, Spanje, Portugal en de Verenigde Staten versterken, landen waar mensen een passie hebben voor de wielersport. 

Emmanuel Hubert, de Algemeen Directeur van het team, zei het volgende: ‘Ik ben erg blij om het avontuur samen met Oscaro voort te zetten, mede omdat wij dezelfde waarden nastreven. Pierre-Noël Luiggi is een liefhebber van communicatie door middel van sport en wij geven hem maximale visibiliteit. Team Fortuneo-Oscaro is erg trots om tijdens de Tour de France de kleuren van twee grote partners te dragen.’

Hierbij het nieuwe teamshirt voor de Tour de France 2017:

Hierbij de nieuwe teambus voor de Tour de France 2017:

Descubre toda la información de TFO

lee también